Specialister på badrumsrenovering i Lidingö

badrumsrenovering

Ska du renovera ditt badrum på Lidingö?

Drömmer du om ett nytt, vackert designat badrum? Vi på Badrumsdax hjälper dig att förvandla ditt badrum till en plats för avkoppling och återhämtning, skräddarsytt efter just dina behov och förutsättningar.

Vi har över 10 års erfarenhet av våtrum och badrumsrenoveringar på Lidingö och andra områden runtom i Stockholm. Våra auktoriserade hantverkare garanterar ett snyggt, högkvalitativt resultat, med fackmannamässigt genomförda installationer. Vi använder enbart vår egen personal, allt från rivning till plattsättare och projektledare är direkt anställda av oss. Vi tar inga genvägar!

Oavsett om du vill ha en modern eller tidlös och funktionell stil, hjälper vi dig att designa och förverkliga badrummet du alltid velat ha. Vi lyssnar noga på dina önskemål och behov, och ger dig en gratis offert – allt för en lyckad badrumsrenovering. Om du sedan anlitar oss gör vi allt för att du ska känna dig trygg på vägen, alltid med en tydlig tidplan och nära kommunikation under projektets gång.

Boka gratis offertmöte

Vi har många nöjda kunder i Lidingö med omnejd

Supernöjd med Badrumsdax som renoverat vårt badrum! Otroligt noggranna och gjorde ett kanonjobb hos oss. Rekommenderar dem varmt!

Pernilla Wahlberg2022-11-11

Vi vill rekommendera Badrumsdax AB på det varmaste sätt. Vi har precis fått vårt ena badrum klart och vi är enormt nöjda. Kommunikation, bollande av idéer, frågeställningar och utfört jobb såklart har skötts på bästa möjliga sätt. Tack! Anneli o Henrik i Vallentuna

Anneli Uppgren2022-11-23

Kan varmt rekommendera Badrumsdax som renoverade mitt badrum i Täby nu i okt/nov. Prisvärt, höll rent och snyggt hela perioden det tog, höll tidsplanen och lätta att ha och göra med. Sen att resultatet blev så sjukt bra gjorde upplevelsen bara ännu bättre. Tack för fint jobb!

Carl Becker2022-11-27

Mycket nöjda med renovering av vårt badrum i Täby sept -22. Hantverkaren Virre är väldigt duktig, vänlig och lätt att ha att göra med. Bra kontakt med Tomas under hela processen

Klas Alexander2023-01-07

Vi rekommenderar verkligen Badrumsdax efter att dom renoverat två badrum hos oss. Allt har fungerat väldigt smidigt – allt från offert, bollande, kontakt och utförande. Arbetet blev klart i tid och resultatet superbra! Vi är väldigt nöjda

Jessica Pettersson2023-01-25

Vi är så nöjda med arbetet med vårt nya badrum. Efter att både byggt och renoverat flera hus i mitt liv har vi aldrig träffat bättre hantverkare än de från Badrumsdax. Proffsigt resultat med ordning och reda under hela arbetet. Även fast vi är rätt kräsna har de levererat över våra höga förväntningar. Staffan 73 år.

Staffan Berg2023-06-22

Jag är jättenöjd med det företaget, de är professionella och pålitliga! 👍

Maria Serna2023-08-19

Bästa byggföretag vi har haft att göra med någonsin, och vi har hunnit med några renoveringar genom alla år. Proffsigt jobb, rent och snyggt under arbetets gång. Imponerad av hantverkaren.

Lotta Edlund2024-02-08

Vi kan varmt rekommendera Badrumsdax som renoverade vårt badrum. Vi är supernöjda med bemötande, kloka tips och rådgivning före start och under tiden och inte minst hantverkarens proffsiga arbete. Allt har fungerat väldigt smidigt och vi fick ett drömbadrum som till och med blev klart före tidplan. Tack!

Åsa S2024-02-20

badrumsrenovering Lidingö

Våra tjänster i Lidingö

Badrumsrenoveringar

Att skapa drömbadrum är vår specialitet. Med över 10 års erfarenhet av badrumsrenoveringar i Lidingö kan vi garantera ett snyggt, professionellt och hållbart resultat, varje gång.

Tvättstugerenoveringar

Skapa en modern, smart planerad tvättstuga som du verkligen trivs i. Vi hjälper dig med allt från nya golv och väggar till installation av vitvaror.

Basturenoveringar

Vi har gjort många fina basturenoveringar i Lidingö, och vet precis hur man skapar en väldesignad, avkopplande oas. Vi hjälper även till att installera bastuaggregat och belysning.

renovera badrum i Lidingö

Varför välja Badrumsdax?

Dags att renovera badrummet?

Vi hjälper dig att skapa ditt drömbadrum i Lidingö! Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Badrumsrenovering Lidingö

Om Badrumsdax

Vi på Badrumsdax är mer än bara proffs på badrumsrenoveringar. Vårt mål är att alltid skapa vackra, funktionella och trygga badrum som våra kunder älskar. Inga tjatiga säljare, inga snåriga offerter – bara snygga, välbyggda badrum.

Vi utför badrumsrenovering i Lidingö, Täby och andra närliggande orter. Med över 10 års erfarenhet i branschen har vi ett starkt rykte för exceptionell service, kommunikation och kvalitet. Vi har även byggt upp fina relationer med ett flertal lokala samarbetspartners, vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder förmånliga priser och rabatter.

Vi vet att badrumsrenoveringar kan kännas stora och omständiga – till och med skrämmande. Därför gör vi allt för att upplevelsen ska bli så smidig, trygg och positiv som möjligt, med tydlig kommunikation kring både priser, process och tidplan. 

Kontakta oss gärna
lyxig badrumsrenovering täby

Kontakta oss

Hos oss får du alltid kostnadsfri offert

Vi hjälper dig att förverkliga ditt drömbadrum! Kontakta oss idag för en offert eller ett besök, helt kostnadsfritt.